THE AUTHOR

Magnus Mojo Olsson

Social active painting artist, illustrator, lecturer, comic book artist and graphic designer

Det pågår intressanta diskussioner bland konstaktiva Facebook användare. I gruppen “Blekinge konstregion” diskuteras nu för fullt om konstens villkor och regionens möjligheter till att bättra på konstlivet för gallerister och konstnärer. Än så länge bara visuella tankar som sätts på pränt men förslag till bättring framkommer i gruppen. I gruppen “Rädda Göteborgs Konsthall” pågår en annan diskussion om folkets syn på diskussionerna och förslaget att flytta Göteborgs konsthall till Backaplan. Själv har jag mitt eget lilla krig i denna trygga vrån där jag funderar var jag ska ställa tavlan som nu ligger på bordet. Normalt borde man kanske tänkt ‘häng upp den på väggen’. Nåväl vi får se, den ligger på bordet nu med titeln “Tom i bollen”.

Jag överväger just nu att inom det snaraste planera in två mindre endagsutställningar varav en på Rivermarket samt en på Kulturhuset Kåken i Göteborg. Det är förstås en kostnadsfråga, även om minimal så ändock en kostnadsfråga och förstås om utställningarrangörerna accepterar mig och det jag skapar.  Nu tickar klockan på och tröttheten gör sitt kall, må väl!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>