THE AUTHOR

Magnus Mojo Olsson

Social active painting artist, illustrator, lecturer, comic book artist and graphic designer

Kort men gott

May 23rd, 2010

Category: News

Tagged with: , , , , , , , , , , ,

Minnet som man ibland talar om minner oss om vad som vart och aldrig vad som komma skall. Jag minns igår vad som till synes blev en förträfflig lördag med oväntad fikapaus på vårt lokala kafé. Min väg var egentligen utstakad enkom för att hämta ett par av mina konstverk från en butik som håller på att avvecklas. Som väntat stod tavlorna på sin plats i butiken längst in, längst bak, högst upp på en hylla där de stått i snart ett år, inte undra på att inga verk var sålda men som oftast man måste ge det ett försök. Väl på väg hem med tavlor under armen passerar jag vår lokala pub där en stammis i den inhägnade uteserveringen ivrigt viftar med hela armen för att få mig att komma in och visa mina verk. Han tittar på dem med brett leende och plötsligt var en tavla såld. Något lägre pris än förväntat men bättre än inget. Kanske borde man oftare gå runt med sina verk under armarna men jag tror det skulle bli för stor värk-samhet. Trots kistan fylld med en slant och en pint minns jag än idag gårdagen som en kul tur. Mitt Göteborgsvarv nu en del av vårt kulturarv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>